torsdag 2 november 2017

SANKT PETERSBURG MAFFIANS VAGGA...

I Sankt Petersburg i Ryssland har det länge sagts vara ryska maffians hemstad. Och idag 2017 kan man lugn säga det.

För dryga 5 år sedan var ett fint slott i Sankt Petersburg till salu för 60 miljoner kronor och såg i ryska mäklarsidan att nu var det till salu av ägaren själv för dryg 4 miljoner kronor.

I Sankt Petersburg har vi trollfabriken, där bor Putins personliga 'kock' som också äger och sköter trollfabriken, där finns dom ryska mäktigaste maffiabossarna. Där har även en bit utanför staden inhägnat en halv ö åt Putin familjen med tre stora villor som kallas DASCHOR som översatt blir stugor. Stugor på 300 kvadratmeter per hus. Och på det ska vi också räknas in Putins palats på 1000 kvadratmeter. 12 Harley Davidsson motorcyklar, 22 extrema lyx Mercedes Benz, Helikopter, jetplan och 12 stycken lyxjakter på 200 miljoner USA dollar per styck, sen har vi lyxbostäder utomlands.

Putin är en av Putins inre kriminella cirkel sen har vi 99 stycken till, med liknande ägarinnehav av lyxprodukter och otaliga lyxbostäder som är köpta med pengar av ryska statskassan. Jag har en undran vilka av dessa saker som Putin äger använder han minst 5 gånger per år. Man kan lugnt säga att dom ryska oligarker är världens dyraste extrem samlare.

Digitala utpressarna hade datorserven i Sankt Petersburg med bank som betalade ut i e-valutan Bitcoin till dolda personer i Moskva. Sen gick pengar också till andra ryska kriminella. Håller man på med sköta enorma penningsummor kan man lätt tappa sig i bottenlöst penningbegär som nu Vladimir Putin nu är i. Det är en extremt farlig sjukdom.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar