fredag 24 november 2017

RYSSLAND & SERBIEN...


Herregud, vissa länder är utan hjärta och hjärna. Sen frågar dom sig varför inga internationella investerare vill investera i deras länder.

Mladic är en general som massmördade folk och ansåg dom som han inte gillade mördar man och skottar ner i massgravar precis som Kim Jong-Un. Detta är ett resultat då det inte finns ett militärt stödcenter för militärer. Då man väl dödat och fortsätter sen döda fler blir det som ett virus i kroppen. Och man blir som en dödsmaskin oc inte en människa.

Synd att Serbiska ledningen börjar förlora sin mänskliga sida utan visar mer hänsynslös mördande sida. Ryssland är KGB gubbarna som dom är, så där är det inget nytt.

Mladic och hans militär lämnade efter sig ett sår som kommer för nuvarande vuxengeneration inte läka. Men kommande generationer och dagens barn som inte fanns då har en annan inställning. Dom lever inte med hat mellan folkgrupperna utan umgås med varann utan hat. Det är Balkans framtid, inte dom som går och hyllar massmorden och skapar osämja i befolkningen. 

Då den yngre generationen kommer i vuxen ålder och kommer bli politiker och företagare och börja nytt som inte går i dom gamlas spår då först kommer dom utländska företagen och ljuset med en bättre tid.

Sen att fotbollsfansen tar in politik i sporten gör inte saken bättre. Vars man än ser i dessa länder kommer politik in i sporten. Då blir det inget roligt sammankomst för den yngre generation utan mer en aggressiv konfliktfylld sammankomst. Snacka om depressiva ledare som ger depressiv stämning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar