måndag 27 november 2017

LYFTA RYSKA SANKTIONER ?

Det ryktas att inom EU:s inre makt cirkel som har affärer med ryska oligarker vill häva dom ryska sanktionerna för dom skadar deras affärer med Ryssland.

Dom har tydligen inte insett Kreml eliten har antagit en Al Qaida strategi, dränera företag som pengar med involvera dom i deras sorters affärer samtidigt som dom boostar terrorgrupperna för att skapa det kaos som gör att dom kan få dom affärsavtal som gör att dom på flera sätt får inströmning av kapital från olika vägar från samma bolag. 

Kreml eliten har blivit mycket farligare i och med deras samarbete med terrorgruppernas strategier i affärer med oss övriga. Då ryska statens teve hånar hur terrorgrupperna lyckas dränera staternas statskassor och att vi förtjänar det elände terroristerna öser över oss. Och märk detta sen med glatt ansikte talar med våra politiker och utländska investerare kom och gör riktiga affärer med oss.

Det är en hatisk cynisk arrogant aggressiv politisk styre som ingen ska lägga sig platt för och acceptera. Gör politikerna det sviker dom sin egen befolkning. För Rysslands regering dödar sin egen befolkning med radioaktivitet, utarmning och låter statliga sjukhus ha fuktskadade byggnader med giftigt svartmögel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar