måndag 8 maj 2017

ÄR TRUMP RIK ?


Man kan faktiskt fråga sig är familjen Trump verkligen rik. Nej, blir svaret på den frågan. Varför det syns i USA och England bland annat att Trump är rik är för att han har stora banklån i ryska banker.

Då sen nu journalister kommer att börja få fakta helt samlat så kommer det att syna en mer korrekt siffra som visar 50-65 % hans imperium består av skulder. Och egentliga ägare är andra investerare och att han står för namnet på byggnaden eller anläggningen.

För man inser då nu familjen Kushner var i Kina för att locka till sig Kinas rika som investera sina pengar i deras  så kallade projekt. Precis som Trump dom lånar ut sitt namn på ett projekt som andra äger men skriver det som familjen Kushner eller Trump äger. 

Då leasar man ut sitt namn till projekt och byggnader men äger inte själva byggnaden eller projektet eller hur ? För att äga nåt på riktigt måste man ju ha själv kapitalt investerat  50-70 % då sitter man ju mest troligt som delägare eller som majoritetsägare. För att äga byggnad, projekt eller företag måste ju banklånen vara betalda och man jobbat upp med egna pengar det man äger. Eller att man lyckats få köpa nåt billigt och sen att man lyckas få det till ett framgångsrikt bolag och driver det i början med eget kapital och sen inser man att övriga investerare inte behövs. Då är man ju framgångsrik och förmögen. 

Och en förmögenhet som Bill Gates bland annat tar det tid att jobba upp till. Men istället för att plåga själ och kropp med att stressa fram att man försöker nån upp till samma nivå på Gates förmögenhet bör man nog tänka om. Sånt tar tid och negativ energi ger mer inte produktiv energi. Se bara vad du själv åstadkommit från det du började och hur du hade innan du började och var nöjd med vad du åstadkommit hittills. Sen då man når framgång är det viktigt har olika mål, att eftersom man når målen ge sig själv belöningar på vägen med det man har i plånboken. Men ändå se till att man har en solid firma och inse med tiden kommer också löneökningar och vissa omkostnader öka lite med tiden också, då kan man njuta av framgången och inte oroa sig av räntor och oväntade kostnader. Och fokusera på att göra produktutveckling. Det är så man blir framgångsrikt och förmögen med tidens gång. 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar