måndag 29 maj 2017

PUTINS HÄLSA...


Ja, Putin har nu varit en rysk maktfaktor i 17 år, han och sitt gamla KGB gäng har med åren begått allt större och grövre plundring av statens tillgångar helt öppet och utan någon som helst samvete. Han han anser sig endast kunna styra Ryssland för att kunna skydda sin stulna förmögenhet och företag liksom som andra oligarkerna.

Ett par av hans medarbetare har dött av hjärtinfarkt, dött i helikopter krasch i Turkiet och nu en döende i cancer. Usmanov från en smärt man i tidiga medelåldern till en extrem överviktig obstinat egocentrisk pensionär. Och nu måste man inse att på grund av det beslut av att stjäla så kan aldrig Putin och hans oligarker koppla av utan hela resten av sitt liv vakta och eliminera varje slag av hot barn som vuxna. Och sköta sitt jobb i expressfart samtidigt ha tid att med övriga oligarker bränna miljarder USA dollar av statens kassa årligen för att dom inte kan sköta dom stulna bolagen och leva på det dom får ut efter löner och övriga kostnader för bolagen är borträknade och vad dom kan ta ut i kapital minus skatten. Så såklart att är man över 65 år så kommer hälsan att sätta stop att fortsätta så 17 år till. Naturen börjar ta ut sin räkning på dom grövsta aggressivaste ryska oligarkerna som inte vanlig hederliga lagar kommer åt.
Och naturens lagar är alltid grymmare än dom mänskliga lagarna. Det borde dom gamla KGB gubbarna veta, tycker man. Men tydligen är det 2 stycken heltidsjobb att bränna vanliga ryska skattebetalares hårt ihop arbetade pengar till extremt lata och obstinata oligarkers redan feta plånböcker.

Synd att dom inte visar sig så mogen och intelligenta så att dom inser nu börjar det bli dags att korrigera det dom gjort fel och inte låta sina barnbarn betala deras brott mot mänskligheten i Ryssland. Dom barnbarn har min djupa empati den det usla räkningen som kommer som arv efter obetänksamma oligarker kvinnor som män, snacka om dåliga föräldrar, mor och far föräldrar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar