onsdag 31 maj 2017

STEVE BANNON & BREITBART...


Det är ju känt att Steve hatar det amerikanska politiska eliten och den amerikanska välfärdssystemet och vill bryta ner det. Han har ju en juridisk utbildning och står på en nazistisk grund med sina värderingar. Och har även ryska maffiakontakter. Och han hatar demokrater som så väl som republikaner.

Och han sitter inte i Vita Huset med Donald Trump idag och gynnar republikanska partiet heller i senaten eller kongressen.Utan bit för bit  förlöjligar amerikanska politiker i Washington och hela USA men också destabiliserar hela USA med dess befolkning. För att med kaos och hot mot USA skapar en fri väg för Putin med Trumps hjälp att ta dom naturtillgångar i norra Alaska och skriva över dom naturtillgångar till dom penninghungrande oligarkerna utan botten. Steve tror sig vara intelligent men han har nog inte tänkt vilka konsekvenser det skulle få han för hans övriga släktingar om Trump och Bannon lyckas med att bryta ner den politiska eliten och det politiska systemet. Visst kan det nu gynna vissa republikaner men på sikt hota stora delar av republikanska partiets politiker ekonomiska framtid och trygghet. Vad som nu ser bra ut är en falsk fasad men på sikt blir både ekonomisk och humanitär katastrof för övriga utom för Bannon, Trump & Putin.

Dessa män är ondsinta negativa intelligenta och har inget gott eller vänligt tänkt framtid för mänskligheten, det går inte ihop med verkligheten. Deras verklighetsbild stämmer inte överens med den aktuella riktiga objektiva verkligheten.

Men man blir förundrad att inte betydligt fler republikaner börjar kraftigt protestera mot vad Trump, Bannon & Putin nu gör steg för steg. Det enda Trump valde att bli president var att hämnas amerikanska banker, amerikanska skattemyndigheten, Tysklands banker och bli Putins lilla slyna i Vita huset  och det tycker Putin är oerhört roande. Är man som Bannon, Trump och Kushner och övriga kabinettet djupt involverad i affärer och har stora lån i ryska banker men vill undvika betala dom.

Blir det ultimata hämnden för den amerikanska delen den ultimata för banker och den politiska eliten även politiska systemet i USA. Så John McCains varningar bör nog republikanska politiker inte avfärda så lätt, den står på en god och solid grund tyvärr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar