söndag 7 maj 2017

KREMLS NYA KRITIK OCH HÅN MOT ENGLAND...


Att det har nu kommit fram Vladimir Putins gamla KGB kompis Alisher Usmanov är nu 1 av Englands 5 rikaste i England. Usmanov bryr sig inte om hur han egentligen skaffade sig den rikedomen, det viktigaste är att vara den rikaste i världen sen att människor mördas allt efter han  och övriga olika oligarker blir allt rikare tycker dom är en struntsak. Samma bana vill dom ha in familjen Trump och hans kabinett i.


Sen tycker Rysslands statsunderstödda största tidning att England är ett mycket vidrigt land med sin stora feta befolkning som blir alltfler i antal och sina vidriga homosexuella som finns i ett för stort antal, alldeles för mycket i oligarkernas smak som är bosatta i England, men också Rysslands ambassad håller med.

Om nu dom ryska oligarkerna tycker det varför är dessa  obstinata oligarker kvar i England om dom då inte helt enkelt istället för att förpesta klimatet i England med sitt hån och förakt i det land som några av dom rikaste oligarkerna bor i ,helt enkelt packa sina tillhörigheter och flytta tillbaka till Ryssland som nu blivit mer av djävulens maffiaboning. I och med att dom skapar sån verklighet för den ryska befolkning som inte har råd att fly den ryska oligark skapade depressionen.

Ryska oligarker med sin cynism och hjärtlösa arrogans är verkligen depressionens små ondsinta gräshoppor som börjar breda ut sig med sitt depressiva vemod över vår värld.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar