söndag 14 maj 2017

DEMONSTRATIONERNA I MOSKVA...

I och med att inte Kreml eliten har ordnat nytt boende till dom boende i dom fastigheter som ska rivas i Moskva visar mer att det är inte rent mjöl i påsen så att säga.

Tycker att dom gör rätt som demonstrerar mot dessa rivningar för lyckas Putin med sitt maffiagäng riva dessa bostäder kommer inte vanlig ryska medborgare ha råd att bo i dom fastigheter bostadsoligarkerna har planer på att bygga.

Dom hade haft trovärdighet om dom hade ordnat nytt boende åt dom hyresgäster dom fastigheter som ska rivas och talat om den nya hyran och vad för sorts bostäder som planerar bygga. Men i och med att allt är höjt i dunkel så bådar det inte gott för vanliga ryska medborgaren.

Kreml eliten och dom ryska oligarkernas cyniska och arroganta beteende mot omgivande länder och utländska företag börjar bli för mycket, vilket kommer i år att ge negativ utslag som kommer att ge Putin och hans gäng en bitter eftersmak som sänker deras trovärdighet. 

Men med den höga arroganta cyniska fart dom har har dom inte insikt om slutresultatet för deras agerande. Fördel befolkningen men nackdel oligarkerna. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar