måndag 1 maj 2017

TILL FIFAS LEDNING...


Då ni nu i ledningen ska besluta och aktivt börja jobba hederligt. Och få fotbollen ren från riggade matcher och destruktiva huliganer, då tycker jag också ni ska ta er en tankeställare då det gäller Vladimir Putin och hans oligarkiska Kreml elit.

För ha fotbolls eventet i Ryssland 2018 i en stadion som byggt av gratis slavar från Nordkorea där Kim fick vapen i utbyte. Och enorm summa pengar tagits från statens kassa men 1/4 del av pengarna gått till den verkliga kostnaden av fotbollsstadion och resten i oligarkernas privata plånböcker.

Och nu senast kasta kemisk färg på oppositionens politiker där en medarbetare blev blind och nu riskerar Navalny fått sämre syn på grund av dom kemiska substanserna som nådde ögonen. 


Om inte alla dessa händelser ger rött kort, alltså att FIFA sätter ner foten mot ett sånt korrupt aggressivt beteende kan det finnas starka orsaker att misstänka FIFA ledningen för blivit mutad av dom ryska Kreml eliten och säger; nu har Vladimir Putin gått för långt nu blir 2018 fotbollsevent i ett hederligt land som behandlar sin befolkning demokratiskt och hederligt.

För det nu Vladimir Putin och hans kriminella huliganer gör strider mot internationella folkrätten. Den borde ju även gälla fotbollen inom idrottssektorn och inte enbart dopningen. Tänk på våra fotbollsungdomar och framtidens fotbollsspelare i våra länder. Nån förbaskade ordningen får den vara på alla MACHOMÄN i FIFAS ledning, även dom är förebilder för fotbollsungdomarna, hoppas FIFAS mans hormon stinna ledning har intelligens att inse det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar