onsdag 3 maj 2017

EXTREM RIKA OLIGARKER BRÅKAR...


Då Rysslands rikaste tar varann till domstol så tror man att det är frågan om kopiera varann. Men inte, Rosneft med Igor Sechin tar Sistema conglomerate Vladimir Yevtushenkov till domstol och stämmer honom för att förskingrat 106 miljarder rubel som Sechin vill ska föras in tillbaka Rosnefts bankonto. Rosneft fick detta bolag till sig tack vare Putin. Att Putins kompisar kan göra upp på gammalt hederligt vis i deras ålder har dom tydligen ingen tanke på. En spark i ändan hade gjort mer susen men agera som Hollywood stil med domstol och media är nog deras version. Löjligt.

Att det ser ytterst småaktigt ut från en vanlig hederlig människas synvinkel, oligarkerna är Rysslands förvuxna överklass yngel som bråkar om vem som har mest pengar på bankkonton sina, största dyraste huset i byggkostnad och drift och vem som har köpt dyraste största lustjakten med statens pengar. Trotts att Rysslands 1000 rikaste inte betalar skatt för företag, förmögenhet, bilskatt, bolagsskatt, bilförsäkring, jetplan, lyxpalats utomlands som i Usa, Frankrike bland annat.

Rysslands rika oligarker har det senaste året sänkt lönerna för sina anställda och en del har sagt upp dom ryska och ersatt dom med gratis arbetskraft från Nordkorea och kidnappat folk från socialutsatta områden i Ryssland som gratis arbetskraft med att ta deras id handlingar, pass också vidare.

Så därför kan man lugnt säga oligarkerna är dåliga företagare då hela deras fokusering ligger och ageras på korruption i företagen och statens kassa. Det har gjort dom till vandrande tomma hjärtlösa skal som har en extrem bottenlös begär på pengar och nya företag att dränera på kapital.
Dom har flera år att motbevisa mig för att jag ska tro annat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar