fredag 26 maj 2017

KUSHNERS FARLIGA BESLUT...


Då extremt mycket pengar kommer in i vissa människors liv, då som Trump, Kushner, Putin, Peskov, Medvedev, Usmanov för att nämna några då försvinner alla gränser för laglydnad och anständighet. 

Att Kushner planerade och försökte genomföra med att upprätta en direktlänk till Putin för att följa hans minsta önskan visar att Jared och Trumps familj förutom lån från ryska storbanker i sina företag också blev sponsrade av Putins länkar i USA. Mest troligt dom som Putin förgiftade.

Att dom med dom största plånböckerna i USA har möjlighet att bli president och politiker som även kan köpa politikers lojalitet visar hur mycket odemokratiskt USA'S valsystem är. I Sverige få man från staten ett ekonomiskt partistöd om man från början kan uppvisa verkliga väljare på 300 000 i medlemsantal. Och det ökar med antal väljare som sen eftersom röstar på dom. Då är inte heller partiet eller dess politiker direkt uppbundna av Sverige rikaste företagare och deras önskemål. Utan kan fokusera på den politik man startade partiet för.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar