söndag 7 maj 2017

TRUMP FORTSÄTTER FÖRSVARA PUTIN...


Fast med dom nya uppgifterna att Putin utsätter NATO trupper inklusive amerikanska trupper för större fara, så kommer familjen Trump att försvara Putin och Kreml elitens ageranden runt om i världen.

Men att  inte driva företag i hederlig styre inser man då det kommer att komma fram hur mycket involverad familjen Trump och hans kabinett är inblandade i ryska maffiaregimen.

Dom amerikanska generalerna och försvarsministern Mattis har min djupa empati att försöka få Trump , Ivanka och Kushner att inse vilken farlig inslagen väg dom valt för att på ohederligt sätt få ekonomisk profit till vilket pris som helst. Ingen i familjen Trump har förmågan att inse vilka katastrofala följder det är att följa Putin och oligarkernas ensidiga vägvisning. Och trotts graverande bevis som kommer fram nu framöver så kommer familjen Trump obstinat och envist förneka verkligheten dom är djupt involverade.

Tragiskt utveckling av USA'S extremt rikas synsätt på hur man ska styra världen och vad vi övriga ska acceptera deras blinda profithunger ger för konsekvenser för vanligt folk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar