söndag 13 augusti 2017

CYBERKRIGET...

Det har nu blivit ett annorlunda krig, krig i internet. Alltså cyberkrig som slår ut hela samhällen och dess funktioner. Elitpolitiker klarar sig alltid och folket betalar det högre priset.

Att stänga ner banker, elbolag, datanät faller inte i god jord hos den vanliga befolkningen kan man lugnt säga.


Alltså ibland skulle man vilja ge dagens maniska elitpolitiker i USA och Ryssland och andra länder en spark därbak så att dom kommer till intellektuell uppvaknade. Med att man använder en allt större del av statens finanser till att skapa grupper av trubbel skapare på internet som stör och kan stänga ner hela samhällen med ekonomiska katastrofer liksom hälsofarliga stängningar  av sjukhus med dess livsuppehållande behov.

Får detta i verkligheten att skapa allvarliga gap mellan politiker och väljarna, elitpolitiker är valda för att skapa ekonomiskt plus och trygghet i statens finanser och samhällsfunktioner ,inte för att försöka skada andra länders samhällen och dess befolkning. Det är så man skapar väljarnas permanenta förakt för politiker och vad grunden för att man är politiker i våra länder.

Sen i och med att man skapar grupper med statlig grund som ska skada andra länders samhällen med dess funktioner, skapar man slutet av trovärdighet för stora elbolag med bred kundbas med stort elnät som är lättare att skada och det medför att kunderna väljer med mindre självständiga energikällor med slutna system där man ser stora bolag som Vattenfall, Eon Gazprom, Rosatom för att nämna några som ekonomiskt kan skada en privata ekonomiska trygghet. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar