torsdag 3 augusti 2017

TRUMP & SBERBANK AUGUSTI 2017...


Jag tycker att Vladimir Putin och Sberbank bolagsstyrelse ska sätta sig och gemensamt besluta och hålla fast vid att inte fortsättningen bland ihop regeringen med en bank med internationella kunder. Och använda den internationella kundlistan som ett utpressningsregister för potentiella landsledare.


Sen tycker jag faktiskt att det enda sätt kan komma ifrån vara en svartlistad bank, är att faktiskt se till att Donald Trump och familjen Kushner börjar betala sina banklåns månadsbetalningar. Men Donald verkar vara en man som inte så gärna vill betala sina lån utan tycker han kändisskap ska ge han det han och hans familj vill ha. Och det tycker jag är är egocentriskt och förmätet av honom och hans familj.

Man behöver inte vara professor eller akademiker utbildad för att veta hur upplägget var i Rysslands inblandning. Och det var lite för mycket det Kreml gjorde, dom har tappat alla gränser av vad som är lagligt och olagligt och ur politisk synvinkel rejält oetiskt som har skadat nuvarande regering rejält och det kommer att krävas en helt ny sätt att uppföra sig mot omgivande länder och hur dom ska samarbeta och kommunicera med övriga länder i fortsättningen. 

Men sen måste USAS politiska elit och särskilt republikanerna rannsaka sig själva och inse han har bara följt republikanernas ideologi. Och först var det George W Bush som öppnade något på Pandoras ask och sen slet Trump bort locket kan man säga och gav republikanernas ideologi ett öppet fulare ansikte.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar