onsdag 2 augusti 2017

OROLIGT SVERIGE...


Då man sitter här i Skellefteå, så här från ringside så känns det som man bor på en annan planet. I södra delen av Sverige så förkommer det sprängningar, beskjutningar, dödsskjutningar, man hittar granater och så vidare. Här har polisen sprängt en liga som odlade marijuana i ett hus på landsbygden. Så folk i byar har blivit mer uppmärksamma kan man lugnt säga och en vänskap bland byborna, så det noteras snabbt om en okänd bil kommer in i byn.

Men faktamässigt så finns det ett utanförskap i vissa områden i dom större städerna. Och då nya flyktingar kommer och får jobb då det finns redan utländskt födda svenskar som har i grunden en akademikerutbildning som behöver uppdateras. Men det tar ju tid och kostar pengar att uppdatera dessa akademiker för dom själva.Och behöva som medelålders person ta lån för att uppdatera sin utbildning stora lån är väl inget en sund ekonomisk tänkande person vill företa sig.

Så då ungdomen ser dessa akademiker som varit 10-20 år arbetslösa trotts sin höga utbildning, går dessa ungdomar in i tron samma väg ligger för dom. Och då blir det en destruktivare kultur som bildas och kan vara svår att komma ur.

Men samtidigt så finns det krig i olika delar av världen så både barn och vuxna börjar i stora delar av världen bli krigströtta och tappa respekten för dom landsledare som med glädje hoppar dessa krig för att visa upp sina nyutvecklade kärnvapen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar