torsdag 31 augusti 2017

TRUMP BESTÄMMER INTE ÖVER SVERIGE...


Donald Trump bestämmer inte över om Sverige ska skriva FN:s beslut om att förbjuda kärnvapen. Det är helt enkelt upp till Sveriges riksdag och folket att besluta det.

Sen så har forskningen kommit fram till att slutförvaringen av utbränt kärnbränsle från kärnkraftsverk och kärnvapen är inte miljösäkert utan utgör mer en hälsofara för människor och djur. Och under rådande omständigheter skapar man för kommande generationer ett extremt farligt och extremt hälsofarligt problem som hittills inte har säkert förvaring för någon slutprodukt från kärnkraft eller kärnvapen. Till och med Putin har frågetecken runt förvaring av gammalt kärnvapen rester i fråga om hur miljösäkert det är. Och trotts sina fel och brister måste jag hålla med Vladimir Putin i den frågeställningen.

Och återigen uppmana om att vara allvarligt och riktigt återhållsamma, då man skapar nya kärnvapen för då man inte har för närvarande en säker slutförvaring för utbränt kärnbränsle från kärnkraftsverk eller gamla kärnvapenmissiler som bland annat USA och RYSSLAND har många av. 

För många av dessa kärnvapen kommer inte att användas så då återigen kommer kommande generationer har ännu större problem som arv, det är inte ett arv som jag som vuxen vill efterlämna till kommande generationer. Och därför följer våra politiker dagens myndiga i Sverige som också är väljare våran önskan för kommande generationer av våra barn. Här i Sverige talar vi inte bara, nu genomför vi dom och lägger därmed en bättre grund för kommande generationer. Det är nåt USA'S och RYSSLANDS politiker borde har i åtanke.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar