torsdag 3 augusti 2017

RYMDVARELSER & VI JORDMÄNNISKOR...


Det har börjat pratas om hotfulla rymdvarelser och att vi på jorden måste bygga upp försvar mot dessa aggressiva varelser. Alltså, det är nog dags att vissa politiker kommer med med bägge fötterna på jordens yta. Vi på jorden: kriga mot varann, skapar massförstörelsevapen, ju större ju bättre. Vi gör fientliga övertaganden av andra länders markområden för vi anser oss ha rätten till det, vi torterar medmänniskor barn som vuxna, vi bråkar om vilken religion som ska dominera på vår jord. Då vi människor har intelligens för vi har hjärnor som är skapade för problemlösningar och utvecklas med att få insikter som kommer med ålderns rätt och misstagen vi gör på livets väg till gammal och vis person. Men i vissa länder tillåts bara en viss grupp göra saker som utbilda sig, starta företag och utveckla olika produkter, det kallas ensidig inbördes beundran och är mer hämnande än utvecklande för landet.


Då dom kommer ner i sina UFOS så ser dom inte på oss med avundsjuka kan man lugnt säga. Och nån direkt kontakt kommer dom inte att söka med nån makthavare som har välfyllda kärnvapenförråd som kan spränga hela vår jord 100 gånger om. 

Man inser en sak dom tänker nog med ganska stor säkerhet galna jordmänniskor stanna på er jord och red upp soppan ni ställt till med, vi vill inte ha destruktiva varelser som ni och som kommer på kort tid igen fortsätta samma destruktiva beteende.

Så gott folk likväl som makthavare i våra länder bit i den sura citronen och inse kalla fakta dom vill inte ha oss bosatta på nån av deras planeter, vi är för otrevliga och destruktiva för det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar