söndag 13 augusti 2017

KÄRNVAPEN HOT MOT FOLKET, ENLIGT PUTIN....


Om nu Vladimir Putin anser att dagens kärnvapen och kärnkraft är hälsofarligt hot mot jordens befolkning, då undrar jag varför ökar man på den ryska kärnvapen arsenalen och manar övriga länder ivrigt att bygga fler kärnkraftsverk som jordbävnings täta Iran och Japan bland annat.

Han och hans KGB kompisar i Kreml säger en sak men gör raka motsatsen, vilket får deras miljöpolitiska ideologi att göra rejält patetiskt magplask enligt mig.


Men man måste ge han en puss på kinden och ett beröm för att i kärnkraftsälskande Ryssland säga att kärnvapen och kärnkraft börjar bli ett hälsomässigt hot mot jordens befolkning. Tydligen har den ryska honungsbullen kommit till sunda insikter i takt med åldern stiger. 


Då undrar man så här från sidolinjen om vad dom republikanska politikerna har med åren kommit till för miljömässiga insikter då det gäller kärnvapen och kärnkraft och vad för hälsoeffekter det ger för befolkningen omkring urangruvor och kärnkraftsverk bland annat.

Kan Ryssland och USA med Kinas uppbackning minska sin kärnvapens arsenal skulle deras miljöpolitiker få mer trovärdighet då dom talar om att värna om jordens miljö ?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar