torsdag 17 augusti 2017

ROSNEFT & SCHRÖDER...

Att Gerhard Schröder nu väljs in i Rosnefts bolagsstyrelse där ett normalt styrelsearvode är 57 miljoner kronor,och Gerhard påstår att han får 1/10 del av det i arvode. 

Man kan lugnt säga att Gerhard har sålt sin själ för lite av den ryska extrem glamouren, den stulna. Nu är 70-år gamla mannen del av Putins viljelösa nickedockor. Både Igor Setjin och Vladimir Putin skulle må bra av några utländska före detta politiker involverade i dom ryska börsnoterade bolagen vara lite kritiska till hur man hanterar dom utländska kontakterna och styr bolagen.

Problemet med dessa ryska oligarker är att på grund av deras understimulerade hjärnor får dom mellan varven total hjärnsmälta och överkonsumerar lyxartiklar som dom bara kommer  att använda en gång som betalas av dom ryska skattebetalarna men skrivs att dom ägs av oligarkerna. Och några pensionärer och statligt anställda får ingen pension utbetald eller sänkta löner, det rör sig oftast om några tusental varje omgång detta sker.

Tycker att Gerhard också kan komma med lite kritik  gällande annekteringen av Krim och hur dom hanterar urbefolkningen tartar på Krim. Sen ifrågasätta varför Putin mellan varven fyller på Rosnefts kassa då Setjin fått hjärnsmälta och varit på en extrem köprunda för att överdosera sin unga fru på lyxartiklar som då i verkligheten betalats av dom ryska skattebetalarna.

Om Igor Sertjin så tycker jag det är synd att han har så dåligt självförtroende att han måste köpa sin unga frus kärlek med extrema lyxartiklar. Det är äkta kärlek man visar sin kvinna, Igor, om man behandlar henne väl. Som att diska och hjälpa till i hemmet eller ta hand om barnen en dag så hon kan koppla av med annat. Laga en god middag och avnjuta den med tända ljus är en fin handling som visar att du älskar din kvinna. Gör man så mot sin partner har man ganska säkert en kvinna som älskar mannen och inte bara ens plånbok.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar