måndag 1 februari 2016

BERNIE SANDERS USA'S PRESIDENT 2017...

Demokratiska politikern Bernie Sanders är en politiker USA nu behöver några år framåt. Han jobbar för och med folket både i ord och handling. Att han skulle kopiera Sverige är rent nonsens. Han kommer att göra förbättring till majoriteten av amerikanska väljarna som faktiskt får USA'S ekonomiska kugghjul att snurra.

Han kommer också att göra politiska kompromisser andra politiker inte skulle kunna tänka sig göra som ger USA'S statskassa en extra ekonomisk boost. Jag hoppas att dom amerikanska väljarna verkligen inser en positiv förändring som Sanders kan tillföra den amerikanska politiker eliten. Som sedan flera årtionden styrts av politiker som har sponsrats av vapenindustrin,gruvsektorn och olja- och gassektorn med en ensidig tydlig politisk agenda som har gjort drygt 1 500 000 människor och dess familjer hemlösa. 

Det är dags för en politisk ändring med en politiker som visar i handling omtanke för låginkomsttagarna och medelinkomsttagarna som är majoriteten i USA. Och därmed skapar en mer harmonisk stämning i USA så dom kan fokusera på kampen mot DAESH istället för politiska inre konflikter mellan låginkomsttagarna och mångmiljardärerna. Som sjukvård och tak över huvudet så slipper fler barn hamna i barnhandeln som nu sker för öppen ridå i USA som dom hemlösa barnen gör. Det är inte mycket som krävs för att skapa lugnet bland befolkningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar