måndag 22 februari 2016

SYRISKA OPPOSITIONEN OLAGLIG ??

Förstår nu att Ryssland kan nu känna sig trygg, men den tryggheten vilar på en illusion skapad utifrån al-Assads mål att sitta evigt kvar i makten och statens kapital. Bashar har skapat en lag som gör att det är olagligt att var i politisk opposition !! ??

Hmm, alltså med FN, Usa pratar Ryssland och al-Assad om att dela makten med syriska oppositionen. Men i landet Syrien har al-Assad en lag som gör dom ledarna i politiska oppositionen olagliga att verka och vara i Syrien. 

Man förstår ju en det var ju endast Bashars sida som valde att genomföra med Bashar en sån doktrin. Man kan ju fråga sig då hur kan det då bli en demokratiskt vald regering om den lagen fortfarande finns i politisk verkan. Då borde ju enligt den politiska kodexen vara lämpligt att al-Assad skriver om en ny doktrin om en ny lag som tillåter och öppnar upp för ett demokratiskt gemensamt styre med nuvarande politiska oppositionen som befinner sig tryggt utomlands. Men som också tillåter Ryssland har en flygbas i Syrien som också tillför företag och affärer statliga som privata.

Och med demokratisk regering kan både Ryssland och Syrien fokusera med övriga NATO länder att bekämpa DAESH i Irak, Libyen, Egypten och Afghanistan. Detta skulle också  starkt försvaga DAESH rekrytering i Syrien. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar