tisdag 9 februari 2016

TRUMP & SANDERS...

Bernie Sanders är en moderat socialist men som kommer att lyssna på amerikanska väljare som värnar om sin miljö och är emot gas- och oljefält som breder alltmer ut sig på landsbygden i Usa och Kanada. Vilket ger mer rejäla miljönegativa effekter för såväl som boskap som människor och tar låginkomsttagarna som är över 50% av befolkningen i Usa och vill ge sjukvård och en bättre utgångs möjlighet till ett bättre liv. För att skapa en stabilare och tryggare Usa. Denna vitamin injektion är precis vad Usas befolkning och politiker behöver. Men särskilt den yngre generationen, dom yngre väljarna.

Trump är mer fokuserad på medelinkomsttagarna och skattesänkningar. vilket innebär mer pengar till dom redan rikaste och mer makt för dom redan etablerade oljebolagen och gasbolagen kan borra riskfritt och hur som helst utan att stå för hälsokonsekvenserna för natur, djur och människor. Trump är mer för företag och småduttar med medelinkomsttagarna och Usas rikaste. En aggressivare president mot sin omgivning med tuffa och hårdare kommentarer till dom han möter. Där finns ingen direkt empati och ödmjukhet han kör samma aggressiva affärsattityd som president vilket ger en rejält negativ klingande ton som Usas president.

Så det är ju presidenten som är USAS ansikte utåt så det är ju väljarna som bestämmer hur presidenten ska bemöta andra länders kungar,presidenter, premiärministrar och statsministrar. Kanske dom vill ha en aggressiv och förolämpande som Trump eller Sander en mer ödmjuk och empatisk som kan ta in mer folklig intellektuell stämning på den politiska arenan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar