måndag 1 februari 2016

MANNEN BAKOM NEMTSOV MORDET..

Att Tjetjeniens ledare Ramzan Kadyrov ligger bakom Nemtsov mordet förefaller inte omöjligt. 
November 2014 går en DAESH anhängare, en man från Georgien in i en polisstation och skjuter ned med en kulspruta 28 polismän. Detta görs i en stad i Tjetjenien på morgonen. Vilket innebär att någon mäktig person i Tjetjenien hjälper denna polismördare från staden och ut ur landet och ut ur Ryssland ner till Syrien där han sen ingår i ledningen av DAESH. 

Sen har det ju blivit känt att DAESH skördat organ från dessa offer sen. Och det blivit dödstyst om polisernas familjer. Precis som dom försvunnit från yta. Alltså hur kan 28 polismäns familjer försvinna så totalt utan att utländsk eller rysk media rapporterar om hur deras familjer fått det efter morden på polismännen. 

Att Vladimir Putin som gammal polis med sina gamla poliskompisar inte reagerar på detta massmord på poliser. Oavsett att det var Tjetjenska poliser så tillhör dom ryska federationen och då bör president Vladimir Putin också reagera på polismorden och klämma åt Kadyrov mer än smeka hans axel och fråga vänligt om han var inblandad. Det han nu har visat är vad han har makt och möjlighet att göra och anse sig få beskydd av Vladimir Putin för det han har lust att göra eller är det Putins efterträdare som har börjat tagit kommandot och visar upp en aggressivare president som snart kommer till makten.

Blir Rysslands näste president en ytligare marionett till Rysslands oligarker, ett sjunkande Titanic.

Då oligarkerna får alltmer egendomar, företag och pengar så blir alltmer vanliga ryssars vardag fattigare med givna resultat. Ska dessa fattiga ryska medborgare närma sig     1000 000 människor innan ryska politiker eliten känner sig manad att få oligarkerna att återge vad dom tagit sen år 2000 för att åter kunna känna stolthet över sitt land. Och Putin med sina oligarker få tillbaka sin värdighet och därmed lämna ett bättre arv till sina barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar