söndag 14 februari 2016

SANKTIONER MOT PUTIN...

Alltså jag trodde att Putin var med på ryska sanktionslistan eller har Usa och EU länderna för mycket affärer med ryska makteliten så man är tvungen att blidka Vladimir Putin. Det är ju hyckleri tycker jag. Ska det ha en verkan överhuvudtaget att få ryska makteliten att reducera korruption och anarkin i Ryssland så att dom utländska företagen kan känna sig säkra måste det ju gälla president och resten av Putins kompisar. 

Nu börjar det slå negativt tillbaka från det drömsamhället Putin har eftersträvat sen han kom till makten år 2000. Då man är så inne i vad man gör som Putin och hans KGB kompisar så blir man lätt blind på vad som är lagligt och inte. Och tyvärr visar det sig också i affärsrelationerna också mer tydligt 2016. Och han kommer att köra falsk spel till han har fått det han vill, om vi tillåter det vill säga. För gör vi det ger det en dåligt reflektion på oss hederliga demokratiska länder.

Det är en tråkig utveckling att korruption breder ut sig allt från statsledning till idrott på funktionärsnivå i en rad olika länder däribland Ryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar