tisdag 16 februari 2016

OLIGARKERNAS SISTA STRID NU KOMMEN...

Nu kommer oligarkernas sista strid 2016-2018 att spela upp sig. Vilket är positivt för folket men som politisk opponent dödligt. Nu kommer Porosjenko, Putin med sina oligark vänner att mörda för att behålla sina förmögenheter. En rysk idrottsordförande som hade avgått efter ryska spelmaffian visat sitt fula tryne, som nu efter han lättat sitt samvete och sagt ja tyvärr har vi i Ryssland kriminella element som gjort även idrotten med spetsade läggmatcher. 

Men som ryska oligarker och ryska maffian vanligtvis gör mot dom som uttalar en annan åsikt dödar man. Istället kunde ju ryska oligarker och kriminella maffian och även nu Ukrainska oligarker och Ukrainska maffian och visa lite intelligens och inse vad denna ryska nu mördade ordförande för ryska idrotten egentligen menade men det är väl kanske för mycket begärt.  

Man kan inte som ledare sitta och fördöma och skapa en som Putin gjort en polis mot korruption då man varit med och skapat etablerade korruptionssystem i sitt eget samhälle och förvänta sig att icke korrumperade länder och IMF finner dom trovärdiga. Dom har verkligen levt i en guldbubbla som nu kommer att spricka ordentligt för dom.

Men ju fler politiska opponenter som mördas och varken Porosjenko eller Putin reagerar visar mer att dom ligger bakom dessa mord. För Putin har vi ju nu Syrien och massmorden där som ett levande bevis vilka sätt han löser kommande problem på även oligarkernas stulna bolag och pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar