söndag 28 februari 2016

NEMTSOVS MÖRDARE...

Så länge Ryssland styr av oligarker som är beredd att mörda folk som talar mot korruptionen som Kydorov som betalade sina elitsoldater/mördare att gå fri. Kydorov har både ekonomiska orsaker att mörda ryska politiska oppositionella och andra prominenta ryska medborgare. 



Hur många fler ska mördas innan Putin och hans KGB kompisar inser våld för att tvinga hela Rysslands befolkning till helstyrt Putin land med massmord, kriminell maffia som handhar högradioaktiva substanser, där en ytterst liten krets av Putins närmaste kompisar delar på dom kvarvarande statliga bolagen och på så sätt minskas ytligare ryska statens intäkter. Att säga den 31:a är det tillåtet att demonstrera men direkt häkta demonstranter är att skapa falsk marknadsföring för att snabbare tysta en demokratisk process. Som Olof Palme sa då han levde: den som tar till våld för att med våld tvinga på sin politiska åsikt och agenda vinner på kort sikt men förlorar kontrollen över allt ökande och brutalare våld som kommer att fysiskt och ekonomiskt att slå tillbaka mot politikerna men i första hand kosta många medborgare livet och många miljoner människors trygghetskänsla. 

Man förstår att många ryska medborgare börjar tröttna på otryggheten i Ryssland som Putin och hans kompisar verkar trivas i för att ostört göra det dom vill inte befolkningen ska se. Men ska Putin nånsin få tillbaka sin värdighet som före detta polis så måste han straffa även om nu Kydorov är medlem i hans parti. Putin måste nu visa omvärldens makthavare att han och oligarkerna har en etisk ryggrad. För Kydorov även om hans från sin synvinkel med sin video filmade med kikarsikte på en politisk oppositions politiker så visade han helt känslokallt så gjorde han mot Nemtsov för Putins räkning.Och han har 28 tjetjenska poliser och dess familjer på sitt samvete också i och med att dom är försvunna sen efter poliserna mördades, den perfekta sättet att tysta stora politiska mord som blir en politisk börda för Putin och hans efterträdare från Enade Ryssland.

Putin och hans kompisar har tappat kontrollen över många saker och ting, tyvärr verkar dom som fega ynkryggar då dom istället kunde med värdighet ge tillbaka 80% av vad dom tagit så slipper oligarkernas barn ta konsekvenserna av vad föräldrarna gjort. Synd att sådana intelligenta människor använder sin intelligens på ett sån brutalt och destruktivt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar