torsdag 25 februari 2016

RYSSLANDS HOT MOT OMVÄRLDEN...

Putin ser inte omgivande länder som ett hot mer som ett irriterande hederliga länder som får honom att framstå med sina KGB kompisar som skurk stat. För han och hans gäng inser att tidsglaset för dom börjar rinna ut. Och dom känner sig frustrerade att deras drömtillvaro som världens rikaste snart kommer att ta slut. 

Dom har helt enkelt dom på en lyxfasad som dom trodde skulle ge respekt och stor åtrå. Men miljard förmögenhet bygger man om under en lång verksam affärsjobb och därmed också bygger upp ett rykte med åren på kompetent resultat. Eller om man vinner en jättestor vinst på lotto eller spel och förvaltar detta väl.

Men det är väl så då man är mitt inne i en kaotisk destruktiv smet och bubbla inser man inte vidden av vad man gjort för negativt då man inte ser nära inpå vad konsekvenserna blir av ens handlande. Synd att så intelligenta människor inte genomför en sån enkel lösning som att återge åtminstone 80% av vad man tagit från staten så dom får nån sort värdighet åter. Men sen finns det ju tyvärr en del oligarker som hånskrattar om det blir tal om att återge, men det får dom att framstå mer som hjärtlösa egocentriker än som intelligenta människor. En viss upprustning behövde ju Ryssland göra i militära sektorn men nu har dom totalt glömt bort miljösektorn vilket gör att Putin framstår som en sagoberättare om sina drömmar att få en renare miljö. Deras handlingar talar om det motsatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar