fredag 26 februari 2016

DRÖMMEN ATT KROSSA DAESH...

Usas och Rysslands stora dröm att dom var för sig kan eliminera DAESH, snacka om en illusion. Om dessa länder kunde lägga bort sina maktmål i arabregionen och gemensamt samarbeta med övriga NATO länder.

Och det viktigaste al-Assad tar bort sin lag i Syrien om att det är förbjudet och olagligt att bilda och vara en politisk opposition till al-Assad och hans parti. Det liknar mer president Erdogans Turkiet och president Al-Sisis Egypten där man dödar och fängslar sina politiska motståndare och journalister precis som Putin och hans anhängare gör i Ryssland. Och så länge dom styr sina länder på detta sätt och inte gör som dom talar så kommer det inte bli nån direkt fred i Syrien och därmed att ingen faktiskt agerar som dom talar.

För att verkligen nå framgång med att eliminera DAESH och övriga terrorgrupper så måste det bli ett slut på att dominera länderna i arabregionen och istället fokusera på att bygga upp demokratiska regeringar så att inte enbart rika människor kan också kandidera till maktens korridorer och därmed eliminera lusten till korruption. För större delen av världens befolkning även ryssar börjar tröttna på dessa krig som gör det livsfarligt att flyga med reguljära flygbolag genom otaliga krigszoner både i arabregionen och AFRIKA likväl som Ukraina.

För då dom nukleära länderna börjar bygga upp jättestora förråd med kärnvapen väcker det mer förakt för ledarnas krigsbegär i och med att dom ledarna äger och driver ländernas krigsindustrier. Och dom är orsaken till nu tilltagande flyktingkatastrofen som nu utspelar sig i EUROPA. För ledare som äger och driver 90% av landets industrier inklusive vapenindustrin som bär ledarnas stulna levebröd eller som Bush klanen gör sina privata företag till statlig angelägenhet. Skapar en statlig affärs obalans som i Rysslands fall går bara en väg på plus för Ryssland och minus för utomstående affärspartner. Men om större delen av världen tycker det är okej att man driver företag och gör affärer som en maffia får man också räkna med resultat därefter för sin statskassa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar