måndag 24 juli 2017

ANGÅENDE SANKTIONER....

Sen tycker jag att EU som organisation inte behöver behöver reagera så starkt. EU som organisation och union behöver inte följa USA sanktioner dom som nu USA'S politiker vill införa. 

Där tycker jag EU som union kan stå för sig själv. Och USA inför sanktionerna utifrån vad Putin gjort mot det amerikanska valsystemet. Men det nu Trump gör öppnade George W Bush för i Irak-Afghanistan akten så att säga. Trump ger republikanska partiet ett ansikte,ett otrevligt ansikte av girigheten och dess konsekvenser då man tar den in i Vita Huset.

Sen att Tyskland tar och lägger sig platt och tror på det sättet man kan kontrollera Putin och hans arroganta cyniska destruktiva Kreml kan nog vara lite för magstarkt för den tyska befolkningen och omgivande länder som har dåliga erfarenheter av Ryssland och Kreml. Och borde lyssna på vad dom nu sargade länderna säger efter deras erfarenheter med så kallade fördjupade affärsrelationer Putin stil. Med honom följer tyvärr alltid en svans med kriminella oligarker som efterlämnar en bitter eftersmak.

Jag tänker så här om Vladimir Putin en gång i tiden var han en snäll och hederlig pojke, men förlorat sig själv i korruptionen vidriga träsk, liksom hans kompisar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar