onsdag 12 juli 2017

TRUMPS TRAGISKA VÄNDNING....


Med Donald jr Trumps avslöjande om ryska information med ryska advokaten har Donald Trump gått från nåt man skrattar åt till att bli tragisk landsförrädare med några åtalspunkter på halsen.

Den negativa konsekvensen är för barnbarnen och övriga syskonen till Donald som har valt att jobba hederlig och betala skatt som andra amerikanska företagare skapat på 8 månader en djup välgrundad misstro mot hela familjen Trump som trovärdiga affärspartners. Det tror jag Donald jr, Ivanka, Jared, Erik och Donald själv har glömt bort att ta med i beräkningen. Men lever man i en värld med andra likasinnade kommer man inte på den sunda insikten att kommande generationer kommer att få kämpa några skapa sig en trovärdighet att inte vara en Trump bedragare.

Så då man inser Donald juniors idioti som han gör sin pappa en otjänst så kan hans agerande ge en möjlighet för yngre generationen att göra en positiv vändning eller köra på i pappas gamla destruktiva spår och förstöra permanent för kommande generationer företagare Trump barn och deras framtida trovärdighet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar