söndag 30 juli 2017

HANTERA RYSSLANDS KORRUPTION...


Än hur mycket Kreml eliten försöker kamma till sina beteenden mot omgivande länder och vad dom gjort mot USA, så kan dom inte få oss att bortse från hur jävla ruttet beteende som uppvisats, som inte är värdigt 2017 år lands regering och särskilt inte Kreml eliten.

Kreml uppför sig mer som översittande mobbare med starkt drag av nazism och grov sadism. Och visar upp en mer direkt sida hur man sjunker moraliskt, etiskt och som vuxen person med korruption som starkaste sexuella tillfredsställelsen där man har total avsaknad av empati, intelligens, förmåga att leda företag med internationella kontakter och inte har förmåga att jobba hederligt. Hittills har Ryssland förlorat 100 miljarder USA DOLLAR från utländska investerare som har en sund etisk kodex som dom också ekonomiskt tjänar på det.Och mer kommer det att bli om inte deras aggressiva cyniska arroganta mobbar beteende upphör. Det är problemet dom oligarkiska företagsledarna lider av korruptionsblindhet så dom ser inte vilket öppet föraktfullt beteende dom visar upp mot sina egna medborgare. Och därmed skapar ett permanent misstroendevotum mot dom som affärspartners.

Så oligarkerna kan man lugnt säga saknar etisk hederlig ryggrad, korrupta oligarker kvinnor som män. I Italien har maffians kvinnor den riktiga moderliga ryggraden att skydda sina barn mot kriminell destruktiv handling från sina män för att skydda barnen från dom negativa konsekvenserna barn och barnbarn kommer annars att få som arv. I samarbete med sociala så låter dom barnen tillfälligt hamna i hederliga fosterhem tills mannen är ifråga åtgärdad och borttagen från det kriminella livet. Det kallar jag riktig kvinnlig moderlig kärlek och omtanke för sina barn och barnbarn och dom kvinnor är guld värda i Italien. Och ska ha rejält med beröm och erkännande för att sätta sina barn trygghet i hederliga liv på första plats, det kallar jag riktig moderlig kärlek, värd all respekt.

Sådant agerande och hantering av den grova destruktiva korruption som nu pågår med katastrofala konsekvenser för vanliga befolkning och infrastruktur bland annat.

Så pojkar i Kreml eliten ni verkligen får:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar