fredag 14 juli 2017

PUTIN SKYDDAR VÅLDTÄKTSMÄN & PEDOFILER...

Dom proryska rebellerna som fått ryskt militära vapen av Putin, för att fullfölja hans önskan om kriminell anarkistisk kaos i nordöstra Ukraina har utvecklat sig till nånting mycket permanent extremt.


Det har ju kommit fram att dessa rebeller har nu för att sarga Ukrainas själ börjat på rutin kidnappa unga tonårstjejer till deras prostitution och pengarna från den verksamheten kommer ju som från allt annat kriminellt i Ryssland i % till ekonomisk del i Putins privata plånbok.

Men i och med att dessa proryska rebeller har släkt och familjer i Ryssland så har dom ju en anknytning och rätt till medborgarskap i Ryssland. Vladimir Putin må tycka det är roligt med att ukrainska tonårsflickor blir kidnappade och våldtagna för sen bli tvingade till prostitution. Och vips har Vladimir Putin i ett svep skapat våldtäktsmän och pedofiler som sen kommer hem till olika delar av Ryssland med sitt nu permanenta begär. Då undrar man kommer han ge medalj till dom soldaterna lika mycket glädjefullt då dom våldtagit ryska tonårstjejer.

Vladimir Putin är väldigt bra på att skapa oroshärdar runt om på vår jord men sen är dålig på att hantera de eskalerande antalet våldtäktsmän och pedofiler han skapar. Likaså det ökade antalet nazister inom ryska militären. Och nazister hatar ju muslimer, islamister och judar. Muslimer och islamister är 1/3 av Ryssland, så hans nazilogik haltar lite i och med att han inte med lag och ordning stävjar den stora etablerade nazist grupp inom militären på Krim.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar