lördag 22 juli 2017

ÅRET 2017 POLITISKA AKTEN...


Då jag skrev i livet bloggen inlägget året 2017 och sa att 2017 kommer att bli avslöjandets år. Gott folk, jag menade inte bara skandaler som skulle komma fram utan också positiva förändringar.

Men med trimmade, slimmade och större hastighet på beslut och hantering av datalagrade uppgifter i företag och myndigheter så kommer det bli rejäla fadäser inte bara i Sverige utan i andra länder också att ske.

Men helt klart kommer det en rening i Ryssland, Tyskland, Sverige och olika delar av vår värld. Men mer insikter som tillfälligt kommer att kommas ihåg för sen efter 10 år glömmas och åter som vanligt återupprepas.

Inser att politiskt kommer 2017 att vara ett intressant år ur intellektuell synvinkel, sen blir det ju roligt att se hur olika politiker kommer att hantera den nya verklighet som nu alltmer kommer närmare oss i vardagen. Där faktiskt folket som  kommer att göra sin röst hörd, på ett helt nytt sätt men på fredligt och icke våldsamt sätt. Som gör vissa politiker att dom känner sig lite obekväma, men försöker man kväva befolkningens röst kväver man landets själ och ur politisk synvinkel skapar misstroende votum som får negativa konsekvenser ur affärssynvinkel både i privata sektorn liksom den statliga.

Man kan inte annat än bli förundrad över det som nu rullas upp i olika delar av vår värld.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar