söndag 30 juli 2017

STORM I VITA HUSET ?


Gott folk det är ingen storm i Vita Huset, det är en helt vanlig vardag i familjen Trumps liv. En bittermandel som spottar bittra ondsinta pilar åt alla håll och väderstreck, frodas på krig och konflikter mellan folk och länder och som patetiskt nog ger andra skulden för det han själv orsakat, det fega kräket.

Och behandlar som medarbetare på det bittra sätt som han gör ,så förvånar inte det mig att han behandlar Melania som en verbal slagpåse då han är hemma. Och på det sättet fortsätter det kaos han hade på jobbet också hemma. Men det är en negativ sida med det, det vidriga beteendet behöver inte Melania och hennes son, som är autistisk. Dra in en minderårig son i det hatiska bittra tjattret som är runt Donald Trump, Ivanka&Jared Kushner & Steve Bannon tillför ingen direkt trygghet eller lugn stabilt familjeliv för en son med autism, som pojken och Melania så mycket längtar efter och behöver.


Nej, Melania ett gott råd till dig och din son, sluta för din sons skull leva i en sån aggressiv och depressiv hemmiljö, sparka den aggressiva bittermandeln ut från ditt liv och inse du förtjänar att bli lycklig igen. Du kan visa Donald kärlek på hälsosamt avstånd för pojkens skull, så han får en glad mamma. För du är det viktigaste tryggheten i hans liv just nu, för det är nu också han skapar sin syn på kvinnor åren fram till vuxen man och där är inte Donald Trump den bästa förebilden för honom just nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar