söndag 9 september 2018

FÖRÄNDRINGAR I VALTIDER...

Att förändringarnas tid är här är klart, pratade val med en vän igår och hon ska tydligen rösta på SD valdagen. På grund av att dom afghanska minderåriga pojkarna med skägg tillåts stanna som man nu säger. Minderåriga pojkar har inte skägg, så till viss del kan jag hålla med om det.

Men ser vissa skillnader hur man tänker, hennes lillebror jobbar på exportberoende företag som nu gynnas via EU och WTO som SD vill Sverige ska gå ur. Och då får vi ju tullavgifter på våra svenska varor och tillför kostnader för dom svenska export företag. Vilket blir resultat att dom personalreducera för att reducera dom nya kostnaderna.

Det kommer att bli skillnad troligt en prövande tid nu framöver, men frågan är hur kommer företagen att reagera liksom dom andra 7 partierna som är i majoritet mot Sverige Demokraterna. SD kommer inte att vinna total seger man få några fler mandat i riksdagen och bli en maktfaktor gentemot Socialdemokraterna, Moderaterna och Liberalerna, så kompromissa med SD måste dessa partier göra.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar