tisdag 25 september 2018

TRUMP OMFAMNA PATROISM...

Javisst, det kan vi EU länder göra , men då ska inte USA komma med politiska pekpinnar och säga: - sluta vara egoistiska värna om USA istället.

Nu har EU länder tillsammans med Kina och Ryssland bland annat fortsatt få till en kärnavtal med Iran där inte dessa länder blir hotade och Iran inte konstruerar kärnvapen som lätt annars kan falla i händerna på terrorister. Då ska inte USA komma med förmaning till dessa länder att isolera Iran, då dom ser mer konstruktiva fredliga vägar att få Iran att byta kurs.

Ska vi köpa USA olja, gas och kol måste USA sänka sina priser i så fall på 20-30% av dagens pris inte bara andra OPEC länder. Och kostnaden för att bygga amerikanska ledningar ska inte kostnaden falla på oss konsumenter, du förstår Donald Trump vi måste värna våran ekonomiska suveränitet och ekonomiska oberoende mot USA. Vi har rätt enligt dig att värna våran patriotiska moderlands känslan även ekonomiskt ska gynna våra egna länder gentemot USA.


Lilla gubben Donny boy, var försiktig med vilka uttalanden du kommer med. Visst kan vi vara superpatriotiska och då kommer vi inte att köpa eran olja, gas och kol,det vi försöker komma ifrån för att använda. För att bli mer miljövänliga och energi oberoende till såna länder som USA. Och Donald då är inte amerikansk olja, gas och kol som ökar på miljöförstöringen inte önskvärd. Så vi är inte politiskt emot USA utan är mer miljöfokuserade på rädda miljön till kommande generationer. I Tyskland kommer det företag som väljer bort den ryska gasen av miljömässiga skäl likväl ekonomiska skäl. Och det gör vi inte av patriotism  utan för att vi värnar om miljön. Och för att vi tjänar mer pengar på att tänka globalt.

Roligt att veta att USA ska inte längre styra övriga världen vilka vi ska göra affärer med och inte...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar