söndag 16 september 2018

I KNARKETS SPÅR...

Sett på webben programmet i knarkets spår, om knarket från Mexiko till USA. 

Att se mammor, fruar, barn förlora sina söner i striderna mellan Mexikos knarkgäng i dagliga dödsräder där även oskyldiga hamnar i skott linjen. Det var inte så roligt att se, då känns det tryggt med vår svenska strikta drog politik. Mexikos befolkning har min djupaste empati på det helvete dom är fast i med dom olika beväpnade knarkgängen, som har Mexiko i ett fast dödsgrepp.

Sen se då knarket från Mexiko komma till USA just i del 2 fick man se barnen till en 26-årig kvinna efter att hennes ena barn hittat henne död med nål i sin arm av dåligt knark. Och sorgen hennes föräldrar kände av förlusten av sin dotter och sen ta hand om hennes barn. Ett av barnens pappa också heroinmissbrukare försett henne med droger blev förkrossad att hans barn blev den som upptäckte modern död i badrummet. Att allt fler hamnar i detta drog helvete är tråkig utveckling och inkörsporten till kokain/heroin är marijuana. 

En kusin till mig började med röka marijuana sen blev det heroin. Min bror tog också heroin, han låg medvetslös 2,5 månad. Vill man bryta ned samhällen och skapa misär då trycker man i ungdomar och som i Ryssland politiker kokain/heroin, men då blir man samhällsfientlig mot människor och staten också, som jag ser det.

Det är en bra dokumentserie, det får en att känna tacksamhet för att man själv valt en väg i livet och att man har det bra i livet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar