lördag 21 september 2019

ATTENTATET MOT SAUDIARABIENS OLJA...

Att Donald Trump utgår från att Iran attackerade Saudiarabiens oljeanläggningar är baserat på dom inkomster han gör i privata affärer med dom.

1) Det är fastställt att det är iranska drönare.
2) Resterna av drönarna som sköts ner över saudisk mark visar att det inte kom från Iran över havsområdet mellan Saudiarabien och Iran.

3) Det framkommit att ISIS lyckats komma över ett stort antal iranska drönare, en del av dom har använts i terrorattacker i andra delar av Mellanöstern. ISIS är också mycket negativ till att Saudiarabien har såna fördjupade affärskontakter med USA. Så att många länder nu i Mellanöstern är också under terrorhot av dagens terrorgrupper i Mellanöstern.

4) Eftersom att Iran har som Ryssland vapendepåer i Syrien, som ibland utsätt för stölder av olika terrorgrupper vilket visades i ISIS gruppen i Irak nära gränsen till Syrien. 

Att titta på vars i Saudiarabien sköts dom iranska drönarna ner, vid kusten eller längre i  Saudiarabien. Se på drönarnas minneskort deras flygrutter, kommer att fastställa var drönarnas utgångspunkt var.

Sen att terrorhoten har förändrats, att man med drönare kan attackera infrastruktur i alla delar av vår värld. Som kan förlama akutsjukvården i våra länder. Och lättare attackera kärnkraftverk som ligger ovan jord.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar