söndag 8 september 2019

NOAKS ARK SVERIGE...

Noaks Ark djurpark i södra Sverige, som lyckats föda upp en sibirisk snöleopardunge, som snart ska levereras till Ryssland. Som en del av Sveriges utbyte med Rysslands vilddjursfauna.

Med tanke på hur illa oligarkerna sköter sina sopor, uranavfallsdammar, kemikalieavfall, gruvavfall så bör man upphöra med att skicka fullt friska djur till en säker död i Ryssland.

Vilda ryska djur kan nu äta sopor som direkt stoppar luft i djurens andningsvägar, som gör att dom går en lång och plågsam död till mötes. Sen har vi dom extremt radioaktiva nya områdena, som också kommer att kräva sina dödsoffer bland den ryska vilddjursfauna. Den ryska skogsmyndigheten har ingen direkt samlad fakta på hur många miljoner hektar av skogsmark som brunnit och hur stor del av ryska vilddjursfaunan som omkommit i dessa bränder.

Så för tillfället bör att skicka uppfödda djur från deras vilddjursfauna, upphöra tills oligarkerna verkligen fått ordning på landets sophantering, så det jobb som vi lagt ned på hålla djuren friska och välmående inte blir förgäves. Och djuren får komma till bra förhållanden i den ryska vildmarken. Förutom att dessa djur är värda en hel del pengar som friska välmående djur, även i Ryssland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar