onsdag 25 september 2019

UKRAINAS PRESIDENT...

Då man ser hur lugn Ukrainas president är och fortsatt hederlig, trotts att Trump gör sitt vanliga sätt att utföra affärer som i sitt privata företag som i president ämbete.

Ett litet land i stort behov av hjälp och stöd mot ett stort aggressiv destruktivt kärnvapenmakt, olaga ockuperande av nordöstra Ukraina och Krim. Blir nu av Trump och hans anhang utsatt för utpressning och risk bli inblandad i Trumps smutsiga politiska affärer, stor liknelse med vad Ryssland utsätter Ukraina och en del andra länder för.

Ukrainas president visar stort mod och lugn, att fortsatt vara hederlig och jobba för reducera korruption i Ukraina. Det ger respekt och beundran. Men också insikt om hans styrka att lyckas med hans vallöften då han får ha hederliga demokratiska ledningar att göra med utan förvänta sig direkt god avkastning i form av landet mineraltillgångar som betalning. Jag är glad att det finns flera svenska före detta politiker på plats i Ukraina som direkt med dom svenska företag med sina fabriker i Ukraina jobbar med att stötta upp politiker i Ukrainas städer med att undvika korruption och se fördelarna med hederlig rak affärsagenda nationellt som internationellt.

Det svenska ukrainska samarbetet har utfallit att Sverige har nu en rad olika ukrainska produkter på svenska konsumentmarknaden som ukrainsk honung.

Ukrainas president klarade första riktiga prövningen med glans, därför kommer Ukraina att lyckas bekämpa korruption framöver på sikt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar