lördag 28 september 2019

TRUMPS HEMLIGHETER...

Att nu politiker i USA börjar inse att Donald har följt en mönster att göra affärer privat som i Vita Huset. Att det är ur etiskt kodex synvinkel ett brott i ämbetet president är klart. Men det gjordes helt öppet så det finns på nyhetskanalers gångna nyheter ända från januari 2017. Men att Trump med hans intelligens inte insåg att med Xi Jinping blanda in Ivanka så kommer hon automatiskt bli inblandad i detta oetiska lagbrott. Men för Ivankas barns skull hoppas jag hon ärligt och tydligt berättar vad som sas på mötet med Xi Jinping.

Men man blir förstummad hur Trump lätt ger över tyglar till annat land som egentligen ska vara amerikansk säkerhetstjänst. Men man börjar smutskastningen på högtryck och värre lär det bli om inte Trump avsatt före nyåret.

Hur Ryssland blandar sig i andras länders politik vet vi Europa väl om. Vi har lärt oss hantera Kreml och det erfar Kreml elitens företag väl nu, för nu möts dom med misstänksamhet på väl goda grunder. Men har man som Trump har 2 stora banklån i ryska banker han inte vill betala på, utan vill att dom ska ses som gåvor av Kreml och oligarkerna, så underkasta man sig vad som helst för att slippa betala precis som Trump har gjort med hela familjen Trump inblandad.

Donald Trump fick sin reality show på världsarenan, kan man lugnt säga. Med familjen Trump som huvudaktörer.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar