söndag 22 september 2019

SAUDIARABIENS KRIG MOT IRAN...

Inser att krigshotet mot Iran är baserat på olja. I OPEC sitter 2 ryska oligarker som har 2 oljeanläggningar i Syrien skrivna på sig. Och beslöt sig för att sitta med i Förenade Arabförbundet. Förenade Arabförbundet är ju förbund i Mellanöstern som är baserat på arabiska oljeländer samarbetar och löser verbala konflikter inom förbundet för att undvika krig.

Förenade Arab Emiraten bor en stor del av saudiska kungafamiljen, därav att Donald Trump skickar militär trupp till Saudiarabien och Förenade Arab emiraten.

George W Bush hans familj äger 70% i aktier i USAS oljebolag. Därav att han gick in i Irak och tog betalt för sin medverkan att avlägsna Saddam Hussein. Som betalning tog han oljeanläggningarna som betalning. Sen i Afghanistan skrev han 2 mineralgruvor på amerikanska staten, det var betalning för att hantera talibanerna rond 2. Sen har det tillkommit några republikanska oljebaroner och gasbaroner som nu suktar efter mer sen dom tagit färdigt av Alaska och Arktis.

I krig i Mellanöstern är arabländernas fokusering på krig och vad för belöning man kan ta i besiktning. Då glömmer man bort ett krigstrött arabiskt folk som inte tillhör eliten, i frustration då bildar extremister som tycker extrema agerande mot främmande länder som har sin militär i dom konflikter som nu kommer upp mellan dom olika arabiska stammarna. Startar man krig med Förenade Arab Emiraten, Saudiarabien mot Iran, kommer 1000 till militära konfliktzoner att uppstå med 5000 000 - 10 000 000 nya flyktingar. Vilket inte europeiska länder har råd med. Och Mellanöstern förlorar megastort på grund av dom gifter, bomber och missiler som blir kvar i marken 40- 50 år framåt. Vi i Europa håller fortfarande på att ta hand om  bomber som inte detonerat från andra världskriget. Så gott råd till dom arabiska ledarna, lyssna på dom europeiska politikerna vi talar med erfarenhet vad några generationer araber kommer att uppleva framöver, i eftereffekter av krig.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar