måndag 9 september 2019

DEUTSCHE BANK & RYSKA OLIGARKER...

Igor Sechin har erkänt att första kvartalet 2019 så hans Rosneft en skuld på 43,9 miljarder USA DOLLAR. Lägg till detta han med många andra ryska börsnoterade oligarker får statliga bidrag från ryska staten och med extrem lyxliv utomlands anses som rika multimiljardärer, ekonomiskt oberoende. Och han är lessen men känner sig säker han kan vända den ekonomiska banan för Rosneft, det har lilla Igor gjort i nästan 20 år. Vips på 6 månader ska han vända flera miljarder minus till plus.

Förutom att ryska oligarker har flyttat flera hundra tusen miljarder USA DOLLAR utomlands i en rad olika banker, till och med amerikanska banker, såväl som europeiska banker. Med tanke på att oligarker haft tillgång till stora fraktflyg och flugit ut guldtackor och diamanter, så har ryska statskassan tömts på över 20 000 000 000 000 000 USA DOLLAR. Guldtackor och diamanter som nu ligger i bankfack runt om i världen. Detta har kunnat kapitaliserats och ryska staten fått in 5% skatt på vinsten och  kunnat ha bra vägar med WIFI och riktiga toaletter, riktiga pensioner och välfungerande statliga sjukhus, sopföretag på industrisektorn, gruvsektorn och civilsopor. Och haft en bra anseende i världen och inom NATO.

Har Deutsche Bank kunna avslöja Trump, så kan dom också öppna på locket då det gäller dom korrupta knark pengarna ryska oligarkerna och ryska knarkmaffian placerat. Det är inte bara SWEDBANK. Det är dags att rensa bort smutsen för kommande generationer, smutsiga pengar ger kommande generationer dålig energi och dåliga minnen av vuxna som fattat riktigt dåliga beslut. Det är inte deras jobb att städa upp smutsiga byket efter dagens kriminella vuxna.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar