tisdag 3 september 2019

MED BREXIT KOMMER...

Med BREXIT kommer saker som nu är dolt upp till ytan. Ta Deutsche Bank med Trump och ryska oligarken, det var början.

Då det gäller Storbritannien så känner många britter att deras brittiska själ har som drunknat och försvunnit med EU. Det blir förändringar med utträdet ur EU men den är tillfälligt, för att sen med förstärkt brittisk identitet och renat affärssektor inom det brittiska banksektorn från korruptionspengar och knarkpengar. Så kommer fler länders banksektorer också uppdagas knark och maffiapengar inom affärssektorn i banksystemet. Kom ihåg att för våra barns framtid behöver vi rensa ut dom smutsiga pengarna för att ge våra barn en ny renare bättre framtid, som dom kan jobba utifrån.

Det gäller även USA och deras banksystem, för där förekommer korruption, som också behöver komma upp till ytan. Men eftersom dom nu går och pekar finger åt andra länder och fördömer deras korruption, så kommer det upp även förekommande i USA. Och det kommer att väcka starka känslor.

Men amerikanska barn vill deras framtid ska vara korruptionsfri och tryggare samhälle. Klarar dagens vuxna politiker att påbörja arbete efter ungdomarnas önskan, det återstår att se eller om dom endast kan tänka bästa möjliga profit och nu. Men glömmer bort framtidsversionen för kommande generationer.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar