tisdag 24 september 2019

TRUMP INFÖR RIKSRÄTT...

Att som president dagen efter Mueller rapporten släpps och talats om i direkt sändning inför hela världen, ringa upp nyvalda presidenten i Ukraina och be den unga demokratiska valda presidenten om han ska skaffa smutsig information om Biden far ( hans politiska opponent) och son med Trumps privata advokat. Och före det bett personal hålla militära ekonomiska stödet till Ukraina. Sen efter assistent till ukrainska presidenten mött Trumps advokat släpps pengarna till Ukraina.

Mueller sa vid utfrågningen att nya olagliga involveringar av utländsk makt pågick under och kommer att ske efter denna utfrågning. Mina damer och herrar Mueller visste exakt vad Trump och hans gamla bankgäng tänkte göra. Samma gäng som gjorde ett stort antal familjer överskuldsatta och hemlösa och tömde bank på flera miljarder USA dollar. Jobbar nu sida vid sida med Trump i republikanska partiet. 

Det är så vad du läser på ett skrivet papper säger inte allt, utan därför har man inspelat för att försäkra sig om fair play och skydda sig om konflikt uppstår. För hur man talar till en person, avslöjar avsikterna med vad man säger.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar