torsdag 5 september 2019

HETA KÄNSLOR FÖR BREXIT...


Det är verkligen heta känslor i brittiska parlamentet, såg en bit av direktsändningen.

Om nu befolkningen beslutar sig för att gå ur EU, så blir det mindre pengar för staten, men även till viss del för befolkningen. Och dom utlänningar som nu bor i Storbritannien kan nu också se sig efter nytt land att bo i , särskilt dom ryska oligarkerna.

Export och importtullar kommer att införas, frågan är hur mycket extremhögern tänker sig. 

Skottland och Irland med Nordirland kommer att skilja sig från Storbritannien eftersom dom har djupa och goda affärskontakter inom EU gruppen.

Med BREXIT kommer också en rening av det brittiska banksystemet med sina korruptionspengar och knarkpengar att rensas ut.

För gör inte dom brittiska politikerna en riktig städning får ju BREXIT ingen full effekt, då gör man dom utländska kriminella lyckliga med deras smutsiga pengar i brittiska affärssektorn. Och smutsig affärssektor till kommande generationer är ingen man vill lämna i arv eller för dom att städa. Så nu får gamlingarna och dagens vuxna göra en ordentlig städning.

BORIS JOHNSON har ju lovat övriga politiker och brittiska väljare att ett val ska dom få göra sin röst hörd. Så då måste han härda ut tills valet är genomfört och folket få fälla honom eller stödja honom. För Boris sa till Trump på G7 mötet att Storbritannien var en demokrati.


Så nu sen kan alla heta känslor utagerade snart, då kan valet med folkets röst bli hörd. För man kände nästan att det var frågan om...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar