söndag 29 september 2019

ERDOGANS ISLAMSKA TURKIET...

Såg dokumentären om Erdogans Guds Gåva till sin familj och Erdogans närmaste elit.

Sett en video på Twitter med en döende man som kommit i konflikt med en ung man av Istanbuls rikaste familj. Som hämnd den unga elitfamilj unga son fann han förlorade diskussion mot en ''vän'' till familjen. Som lösning på den verbala konflikten mellan sonen och manliga vännen till familjen, sökte elit sonen upp familjens vän i centrala Istanbul i en gångtunnel. Där han gav familjens vän 18 dödliga knivhugg. Polis tillkallades, polisen i sin tur föste bort folk som försökte rädda livet på den knivhuggna mannen liggandes på golvet i gångtunneln. På videon kunde man se blodet forsa ymnigt ur kroppen på mannen och turkiska polisen väntade till att mannen var död, då först ringde man ambulans. För att hämta kroppen av den dödade mannen och skydda elitfamiljens son från åtal av dråp.

Från 2016 planerade Turkiets president Erdogan att 2,5 miljoner människor skulle antingen fängslas eller elimineras. Som inte passade in i hans islamistiska turkiska stat. Precis som dom oskyldiga kadetterna som folkmassan med Erdogans milis slaktade på bron. Unga män som höll på att utbildas till militärer och inte visste något om politik eller brydde sig om politik. Dom blev maktens slagpåsar till döden.

Om man funderar hur en islamisk stat med Talibanerna, ISIS eller Al Qaida skulle se ut, då gott folk behöver man följa utvecklingen i Turkiet. Då är det inte länge innan terrorgrupperna söker till sin islamistiska turkiska vän.

Att investera i Turkiet och äga företag i Turkiet har sina dödliga risker om man på något sätt får elitens hetsiga barn att känna sig förorättade, då av säkerhetsåtgärder undviker man att investera i Turkiet. Det är tragiskt att se landet gå från demokrati till total islamisk diktatur, terrorgruppernas stora dröm.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar