fredag 15 juli 2016

AL QAIDA ONLINE...

Att Al Qaida har skrivit i en tidskrift dom har på internet där dom beskrev exakt vad denna gärningsman gjorde i Nice och känner hatisk sjuk stolthet över den visar mer hur missanpassad terroristerna i vår värld är idag.

Nu har ju Usam Bin Ladins yngste son gått ut med verbalt hot mot Usa för att dom dödat deras far. Man förstår att hans mamma är död. För då ett franskt nyhetsteam intervjuade honom för många år sedan då sa han att han skulle börja jobba som sin far Usam. Vilket hans mamma ilsket replikerade över min döda kropp. Nu då hon är död sen hon och halva hennes familj omkom för några år sen i en flygplansolycka med familjens jet. Om han verkligen börjar jobba med Al Qaida då kan man verkligen säga att han gör det över sin döda mors kropp. För hade hon levt hade den pojke inte ens vågat yttra nåt sånt idag.

INGEN terrororganisation som urskiljningslöst döda vuxna som BARN och nu pratar jag inte bara om dom många barn som dog och nu ligger på sjukhus och kämpar för sina liv. Och dom barn som överlevt för att deras föräldrar kastat dom ner på stranden men själva omkommit och efterlämnar sina chockade barn. Det finns INGEN religion på denna jord och organisation som har sådan ideologi där massmord är som huvudtema. Sådana grupperingar är tungt kriminella droghanterade personer med destruktiv manisk hatisk livsinriktning och har inte ett förbaskade dugg med religion att göra utan använder religionen som en fasad, precis som George Bush jr gjorde med invasionen av Irak och övertagande av landets olja och övertagandet av Afghanistans enda två gruvor som han skrev över på staten USA. Det var begynnelsen för Talibanernas och Al Qaidas hat mot Usa och deras stridspartners. Men även övriga västvärlden och Usas framfart i olika länder. Usas bistånd har tyvärr en kostsam bieffekt vilket Afghanistan och Nigeria bland annat upplevt.

Men för varje terrordåd med barn inblandade vare sig det är i Europa eller Usa eller Ryssland eller Syrien, Irak, Jordanien eller Libanon så blir fler och fler länder och människor emot terrorismen och deras ideologier ,så det är bara mer att tungt kriminella och våldsverkande personer söker sig till dessa terrorgrupperingar.

Om ledningen hade nån intelligens skulle dom plocka ner sina instruktioner om hur man dödar mest kvinnor och barn men åldringar som är försvarslösa. För nu ligger som i lika dålig nivå som DAESH, Al Nuzra, Boka Haraam Nigeria med flera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar