torsdag 7 juli 2016

VÅLDTÄKTER & SEXUELLT OFREDANDE...

Det har förekommit våldtäkter på Bråvalla musikfestival men även på andra musikfestivaler runt om i Sverige.

Men många säger nu mest SD och deras anhängare att dom invandrare som nu kommer måste få lära sig att man tafsar inte på småflickor och unga kvinnor oavsett vilka kläder dom har p sig. Men man ska inte dra alla över en kam, det finns nog SVENSKA MÄN bland dessa förövare också det ska klargöras. Och dom ska också ha hårt fängelsestraff och få lära sig hur man uppför sig bland allmänhet även då man druckit alkohol.

Men det har blivit en hårdare utveckling i Europa den saken är klar. Och det är väl därför många nu vill ha en reducering av invandrare till sina länder så dom kan släppa sina tonårsdöttrar på musikfestivalerna. Men dom våldtäkter som förkommer även i Sydeuropa så är det också ariska män som passar på om det finns utländska unga män i närheten.

Men vi måste prata allmänt om en bättre behandling och att visa småflickor och unga kvinnor som mogna kvinnor respekt oavsett vilken nationalitet dom har så tafsar man inte på okända kvinnor. Och det borde gälla alla män än vilket land man kommer ifrån. Då skapas inte nåt rasistiskt vi och dom utan strävar efter ett jämlikt samhälle bland kvinnor och män.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar