måndag 4 juli 2016

TERRORVÅGEN I MELLANÖSTERN...

Terrordåd i Turkiet, Syrien,Irak, Jemen,Afghanistan, Pakistan, Libanon,Egypten och Bangladesh. I dessa länder är det väldigt lätt att få tag på vapen både för vuxna som barn.

Vi har Talibanerna, Al Qaida och DAESH men även 1000 mindre men tungt beväpnade kriminella grupperingar som också terroriserar befolkning i Syrien,Irak,Jemen,Libanon , Turkiet, och Egypten. Jag inser att folket är verkligen trött på kriget och terrorn, så det är av yttersta vikt för USA och RYSSLAND att fördjupa samarbetet med NATO men också med ländernas militära arabiska trupper för deras fredstörstande befolkning.

 Om man ser från Mellanöstern så måste ju fredliga norden som Sverige, Norge,Finland bland annat vara rena himmelriket. Tänk att vakna upp morgon av fågelkvitter och sommarregn på taket.Och kunna sitta på morgon i morgonrocken och fika på balkongen utan att behöva vara rädd för al-Assad och Putin bombningar eller  frukta dagligen närvaron av DAESH och Al Qaida eller nån av dom 1000 andra aggressiva dödliga kriminella grupperingar som nu finns i den arabiska regionen.

Snacka om att jag känner mig väldigt tacksam för att bo i fredliga Sverige. Så mina läsare ta er en titt runt om i er omgivning och känn tacksamhet för vad ni har och er frihet att röra er fritt som nu alltmer av den arabiska befolkningen verkar förlora.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar